6 Ocak 2010 Çarşamba

Tek Gecelik Aşka İnanıyorum ve Destekliyorum

Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce tanıştığım bir arkadaşım tek gecelik aşka inandığını söylüyordu. Çok dalga geçtim onunla.. Aptal, saçma, egoist erkek uydurmaları diye düşündüm bunu ama değilmiş.
Tek gecelik aşk gerçekten varmış ve güvenliymiş..

Hani hep yaralar diyorum ya, beni biri yaralıyor, ben gidiyorum yaramı başkasına bulaştırıyorum.. hepimiz başka yaralılardan yeni yaralar kapıyoruz ve yara almaktan delik deşik oluyoruz. Tek gecelik aşk öyle değil oysa;
Geceye bir mekanda başlarsın, 2-3 gibi eve gidersin sonra başlar aşk.. Bilirsinki 4-5 saat sonra bitecek.. İlle sevişmende gerekmeyecek.. Zorunluluk yok, sorumluluk yok, karşındakini düşünmene gerek yok..
Çıkarıverirsin yüzünü sıkan maskeni, izin verirsin ayışığının karanlık yüzüne vurmasına.. Öyle bütün yüzünü değil, biraz gözlerini belki birazda dudaklarının görünmesine izin verirsin o kadar.. Gerisi maskesizliğin şaşkınlığı.. hiçbir zorunluluğun, mecburiyetin, sorumluluğun olmayan bi insan karşında işte.. aynen yansıtırsın içini.. alabildiğine sevecen yada belki hırçın, belki tutkulu olursun belki şefkatli.. sana yüklenen sorumluluklar, isimler sıfatlar yüzünden yapamadığın şeyleri onun yanında kolayca yaparsın.
Kaltak olursun yada piç herifin teki.. Belki çocuk olursun dokunsalar ağlıcak cinsten yada taş kesilirsin hayatın hıncını karşındakinden çıkarırsın avaz avaz bağırınarak.. Ona kusarsın öncekilere sayamadıklarını..
Tek gecelik aşk güzeldir aslında.. Güvenlidir, kalbini kıramaz karşındaki, seni incitemez.. Nedir ki bu beş yıllık sevgilinin seninle birlikteyken başkalarıylada olduğunu öğrendiğinde yada senden sıkıldım diye terkettiğinde hissettiklerinin yanında.. Dersin sende; kim ki o beni yaralayacak..

 Bilirsin çünkü tek gecelik aşk geceye uyumaz, ertesi sabaha da uyanmaz!!

Sabah 07:30..

Tam uykuya dalarken birden açarsın gözlerini.. hava aydınlanmış, gün ağarmış.. Beyninde aynı ses.. Çıkmam lazım burdan çünkü  benden önce uyanırsa büyü bozulacak.. Ayın gizlediği tüm çirkinliğimiz güneşle aydınlanacak...

1 yorum:

Powered By Blogger
 
;